این دستور تهیه ملاس انار شیرین، تند و تنها با سه ماده ساده تهیه می شود.
یاد بگیرید که چگونه رب انار کوچک خانگی خود را در خانه درست کنید و از این ماده ضروری خاورمیانه در خورش ها، دیپ ها، سس ها یا روی دسرها لذت ببرید.
ملاس انار که به طور سنتی به سادگی با تبدیل آب انار به شربت غلیظ تهیه می شود، یک ماده محبوب در بسیاری از دستور العمل های خاورمیانه مانند muhammara و fesenjan (خورش انار و مرغ) است.
در برخی مناطق ممکن است شکر اضافه شود تا ترشی آب انار متعادل شود و مدت زمان کم شدن و غلیظ شدن شربت کوتاه شود.
آب لیموی تازه ممکن است به عنوان یک نگهدارنده اسیدی اضافه شود که به افزایش ماندگاری کمک می کند. برای تهیه ملاس انار به موارد زیر نیاز دارید.
آب انار – هر چیزی غیر از آب انار تازه در این دستور غذا جواب نمی دهد.
می توانید انارهای خود را دانه و آب بگیرید، یا یک بطری بزرگ آب انار تازه از بازار (یا اینترنت) بخرید. لطفا سعی نکنید این دستور را با آب شیرین درست کنید.
شکر – من نصف فنجان شکر گرانول اضافه کردم. فقط کافی است (به نظر من) تعادل شیرینی تا ترش خوبی به آن بدهد.
اگر شیرینی کمتری را ترجیح می دهید، سعی کنید 4-6 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
آب لیمو – آب لیموی تازه همیشه در مقایسه با هر چیزی که غلیظ، بطری شده و نگهداری شده است طعم بهتری دارد.
آب انار، شکر و آب لیموی تازه را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
بجوشانید، گاهی اوقات هم بزنید، حدود 60-75 دقیقه، یا تا زمانی که مخلوط به تقریبا 1.5 فنجان کاهش یابد. باید قوام چسبناک و شربتی داشته باشد.
به یک شیشه تمیز با درب محکم منتقل کنید. قبل از گذاشتن در یخچال خنک کنید