علاوه بر این، در سایر کشورهای مبدا خرما، مردم عمدتاً در انواع خاصی تخصص داشتند – و بقیه را از بین بردند.
در آفریقا و مشرق زمین – بر خلاف کوستا بلانکا – درختان خرما با میوه خوب با کاشت فرزندان خود در زمین به طور مصنوعی تکثیر می شدند.
در این کشور، خرما حاجی آباد فقط به طور طبیعی تکثیر میشوند: با بذر.
درخت خانوادگی طبیعی مزایایی دارد: «به این ترتیب، هر درخت خرما تنوع خاص خود را دارد.
این Elches Palmeral را به بزرگترین کتابخانه ژن تبدیل می کند.» همچنین از تنوع در طاعون محافظت کنید.
سانچز توضیح می دهد: «برخی از درختان نخل کوستا بلانکا به تنهایی در برابر شپشک نخل (Picudo rojo) مقاومت کردند.
با این حال، باغداران نخل محلی ویژگی هایی مانند جنسیت و کیفیت درختان نخل را کنترل نکردند.
اینگونه نیست که انواع خرماهای درجه یک به وجود آمد. سانچز میگوید: «در الچه میتوانید در یک هفته یک تاریخ بسیار خوب بخرید – و هفته بعد به شدت ناامید شوید.
یک روش تولید جدید در سواحل جنوب شرقی اسپانیا اکنون برای اصلاح این وضعیت و تولید یک تاریخ برتر از آلیکانته در نظر گرفته شده است؛ تولید در معرف براق. در حال حاضر 7000 نخل الچه در شرایط آزمایشگاهی ایجاد شده است.
در اسپانیا، خرمای رسیده از درختان خرما در بالای ساختمان آویزان است.
سانچز توضیح می دهد که تکنیک آزمایشگاهی خرماهای جذابی را تولید می کند.
به لطف روش in vitro، تولیدکنندگان کوستا بلانکا توانسته اند گونه خارجی Medjoul را معرفی کرده و Confitera بومی را تبلیغ کنند.
آنها می خواهند به ویژه بازار اغذیه فروشی ها را فتح کنند. سانچز می گوید: خرماهای درجه یک بسیار محبوب هستند.
موسسه Estación Phoenix که به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده بود، زمانی تکنیک in vitro را برای درختان نخل در الچه توسعه داد.
یک موسسه جدید در حال برنامه ریزی است تا گوزن را به “بزرگترین مرکز درختان نخل آزمایشگاهی” تبدیل کند، همانطور که شهردار کارلوس گونزالس در زمان قطع اولین خرما اعلام کرد.