خیارشور بروجرد دو توریست را مسموم کرد!!!

اگر یک خیار غول پیکر باقی مانده باشد که می توانید با پول کمی به دست آورید، چه می کنید؟

خرید تجارت و می توانید! تمام زمستان را خوش بگذرانید.

شما می توانید با آن خیارشور بروجرد درست کنید و هرگز مجبور نیستید یک شیشه ترشی از سوپرمارکت بخرید که پر از مواد نگهدارنده نیز هستند.

این یک دستور العمل اساسی است که می توانید کاملاً با ذائقه خود تطبیق دهید، توضیحات زیر را ببینید.

به محض اینکه خیار و کدو تازه 25 سنت قیمت داشته باشند (و سایر سبزیجات ارزان هستند) شروع به کار می کنم و آن هم سالی یک بار.

سرگرم کننده برای انجام بیش از حد. می توانید این کار را با تمام سبزیجات خوراکی و تازه انجام دهید

مطمئن شوید که حداقل 10 گلدان بزرگ دارید. تمیز بودن آنها مهم است!

آنها را ترجیحا داغ در ماشین ظرفشویی بشویید.

اگر گلدان ها تمیز، گرم و خشک هستند، آماده استفاده هستند.

خیارشور

خیارها را بشویید و آنها را به صورت برش، نوار، قسمت یا مکعب برش دهید (به انتخاب شما).

مخلوطی از سرکه، نمک، شکر، پیاز درست کنید، خیارهای خلال شده را در قابلمه های خشک قرار دهید.

فراموش نکنید که دانه های فلفل و شوید را در این بین قرار دهید.

تا لبه با مخلوط پر کنید. گلدان ها را در یک تابه بزرگ قرار دهید، تا لبه قابلمه ها را با آب پر کنید.

بنابراین چیزی در حال وقوع است. به جوش بیاورید (این عمل استریل کردن است).

به محض شروع به جوشیدن، منبع حرارت را خاموش کنید. بعد از 5 دقیقه قابلمه ها را با حوله چای از تابه خارج کنید.

اجازه دهید خنک شود و درب ها (ترجیحا با حلقه ها) را محکم ببندید.

سپس قابلمه ها را برگردانید (روی درب) چون اینطوری خلاء می کشند!

سپس آنها را به مدت 2 تا 3 هفته در یک مکان تاریک و خنک، ترجیحا زیرزمین قرار دهید.

بعد از این دوره سبزیجات خوشمزه و خوراکی یا اسید سفره دارید که می توانید تمام زمستان از آنها لذت ببرید.

شما می توانید این کار را با هر چیزی که تازه و خوراکی است انجام دهید.

پاپریکا، گوجه گیلاسی، کدو سبز، بادمجان، فلفل، همه چیز.

می توانید گلدان های مناسب را ذخیره کنید یا یک جعبه در Blokker/Xenos خریداری کنید.

همچنین برای استفاده مجدد مناسب است.

بنابراین شما همیشه قبل از اینکه کسری از آن پول داشته باشد، انباری دارید که به خوبی انبار شده است.