انار را یکی از میوههای زیبا، خوشمزه و مفید میدانند و از دانههای صورتی روی هم چیده شده آن چیزی به نام رب انار سمنان یا رب انار میتوان استخراج کرد و اسپانیا.
رب انار مایعی غلیظ و تیره رنگ است که شیرینی و ترش را در یک مزه با هم مخلوط می کند که راز این مایع به تنهایی همین است. این یکی از مواد غذایی بسیار مهم در غذاهای عربی، به ویژه در غذاهای لبنانی و سوری است.
زیرا به دلیل طعم ترش دلپذیرش، در تهیه بسیاری از غذاها گنجانده شده است که آن را جایگزین آبلیمو می کند.
بهترین سالاد تبوله، فتوش یا سبز اسید شده با رب انار چیست، بهترین برگ انگور، کدو سبز و کدو حلوایی پخته شده با ملاس انار کدام است.
بهترین تخم مرغ سرخ شده با رب انار یا سوسیس عربی و جگر مرغ سوخاری یا کبابی چیست؟
گوشت ها همه آغشته به رب انار! این فقط نوک کوه یخ است که رب انار می تواند برای تهیه آن وارد شود، بنابراین وجود آن بطری تیره رنگ در آشپزخانه ضروری و بسیار ضروری است.
مزایای آن
رب انار در بسیاری از مصارف “غذایی” نقش مهمی در ارتقای سلامتی دارد، زیرا اسیدیته آن ارگانیک غیرافزودنی است و این باعث میشود که یک محافظ طبیعی در برابر نقرس باشد زیرا میتواند کلسترول مضر خون را هضم کند و از تبلور آن جلوگیری کند.
سنگ کلیه و کاهش بیماری لثه. . و از آنجایی که روند تجمع کلسترول و چربی را در رگ های ریز کند می کند، خطر تشکیل لخته خون را کاهش می دهد و با خوردن نصف فنجان از آن قبل از هر وعده غذایی نقش اساسی در برنامه های لاغری دارد.
رب انار درد را تسکین می دهد، تب را کاهش می دهد، خونریزی و بواسیر را متوقف می کند، سردرد و ضعف بینایی را درمان می کند، حملات سرفه را آرام می کند.
سرطان پروستات را درمان می کند و قوای جنسی را در مردان تقویت می کند، زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است که فعالیت خون را در اندام های جنسی افزایش می دهد.