کیفیت، ترکیب و ارزش غذایی گوشت گوشت مرغ سیاه
مرغ یکی از پرمصرف ترین گوشت ها در جهان است . به همین دلیل قصد داریم از این پست برای صحبت در مورد خواص و ارزش غذایی مرغ استفاده کنیم.
که علاوه بر این که گوشتی است که تقریباً با همه بودجه ها سازگار است، فواید متعددی نیز دارد. آیا می خواهید آنها را ملاقات کنید؟
فواید و ارزش غذایی گوشت مرغ
گوشت مرغ یکی از توصیههای متخصصان برای گنجاندن پروتئینها و مواد مغذی با کیفیت بالا (ارزش بیولوژیکی) در رژیم غذایی است. علاوه بر این، محتوای چربی کمی دارد که آن را برای هر نوع رژیم غذایی ایده آل می کند .
ارزش کالری مرغ 145 کیلو کالری برای یک وعده خوراکی 100 گرمی (با پوست) است.
همانطور که بنیاد تغذیه اسپانیا و Fedecarne در راهنمای تغذیه خود در مورد گوشت توضیح داده اند ، در 100 گرم مرغ 70.3٪ آب، 9.7٪ لیپید یا چربی و 20٪ پروتئین است. بنابراین پروتئین، بدون احتساب آب، برجسته ترین درشت مغذی در ترکیب غذایی مرغ است.
یکی از مزایای گوشت مرغ این است که چربی آن بسیار نمایان است، بنابراین اگر قسمت هایی مانند پوست آن جدا شود، ارزش کالری قطعه کمتر می شود .
مرغ همچنین دارای محتوای قابل توجه فسفر (مواد معدنی موجود در استخوان ها و دندان ها)، سلنیوم (با عملکرد آنتی اکسیدانی) و حاوی ویتامین هایی مانند B3 و ویتامین B6 است.
اگر چنین تخم مرغی را لمس کنید، می توانید متوجه کمی زبری شوید. شکل آن شبیه گلابی است و سطح آن دارای نقاط قهوه ای است. وزن آنها از تخم مرغ کوچکتر است و وزن آنها حدود 40 گرم است.
کسانی که برای مدت طولانی از خانه دور می مانند، علاقه بیشتری به آنها نشان می دهند. دلیل این امر نه تنها در ارزش غذایی آنها بلکه در این واقعیت است که آنها ماندگاری طولانی دارند. این کیفیت در پیاده روی های طولانی بسیار ارزشمند است.