آنها آنتی اکسیدان های قوی هستند که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند، روند پیری را کند می کنند، التهاب را از بین می برند و از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری می کنند.
علاوه بر این، آنها را کاهش می دهند کلسترول بد (که بیش از حد آن منجر به تصلب شرایین می شود) و انقباضات قلب را تنظیم می کند.
پلی فنول ها همچنین بر عملکرد صحیح سیستم گردش خون تأثیر دارند که رگ های خونی را شل می کند، جریان خون را تسهیل می کند و از انسداد یا لخته شدن خون جلوگیری می کند.
این شکلات کادویی همچنین فشار خون را تنظیم می کنند، به این ترتیب خطر ابتلا را کاهش می دهند حمله قلبی یا سکته مغزی شکلات منبع بسیار خوبی از منیزیم است که مورد نیاز سیستم عصبی و تمام عضلات از جمله قلب است.
منیزیم از عضله قلب محافظت می کند و از هیپوکسی و ایسکمی جلوگیری می کند.
همچنین دارای اثرات ضد التهابی، ضد ترومبوتیک و ضد اسپاسم است.
همچنین برای استخوان های قوی ضروری است، بنابراین افرادی که در معرض خطر پوکی استخوان هستند باید از سطح مناسب آن مراقبت کنند.
نمی توان برخی از مضرات غیر قابل انکار شکلات را فراموش کرد.
افراد دارای سیستم گوارشی حساس و همچنین افرادی که با دیابت، بیماری های مثانه و کلیه دست و پنجه نرم می کنند، باید از مصرف آن اجتناب کنند.
علاوه بر این، شکلات می تواند باعث میگرن، سوزش سر دل و یبوست شود.
همچنین یکی از شایع ترین آلرژن ها است، در مورد افرادی که می خواهند وزن کم کنند چطور؟
معروف است که در رژیم لاغری شیرینی جات ممنوع است، اما نه همه! شما می توانید و حتی باید یک تکه شکلات تلخ بخرید.
بسیاری از متخصصان حتی ادعا میکنند که شکلات از لاغری حمایت میکند، زیرا: اولاً متابولیسم را تسریع میکند و ثانیاً احساس سیری میدهد که به لطف آن کالری کمتری مصرف میکنیم.
No comment